The Gluten-Free Cookbook. Cristian Broglia
2 520 ₴
2 142 ₴
- В наявності
- +380 (50) 909-48-69Viber, WhatsApp, Telegram
- +380 (63) 636-75-21
- +380 (67) 162-26-55
350 смачних рецептів природної безглютенової їжі з усього світу - єдина кулінарна книга без глютену, яка вам коли-небудь знадобиться!
У цій чудовій і вичерпній книзі висвітлюються повсякденні страви з понад 80 країн, демонструючи різноманітність рецептів, які не містять глютену, а не залежать від спеціальних інгредієнтів чи замінників.
Незалежно від того, дотримуєтесь ви безглютенової дієти чи просто хочете поекспериментувати з безглютеновою кулінарією, ви відкриєте для себе чудові, прості у використанні рецепти від сніданку до вечері та десерту. Від культових страв до улюблених регіональних страв, міжнародні рецепти в цій колекції включають літні булочки (В’єтнам), креветки та крупу (США), стейк із соусом чімічуррі (Аргентина), тушковані боби (Єгипет), Павлова (Австралія) , овочевий пакорас (Індія) і ванільний флан (Мексика), які, природно, не містять глютену.
У книзі описано веганські, вегетаріанські страви, страви без горіхів і молочних продуктів, а також прості у приготуванні 30-хвилинні страви для тих, хто поспішає. З «Кулінарною книгою без глютену» на вашій кухонній полиці ви ніколи не залишитеся без смачної та надійної страви, приготованої природно та без компромісів.
Основні атрибути | |
---|---|
Мова видання | Англійська |
Вид палітурки | Твердий |
Кількість сторінок | 432 |
ISBN | 9781838663131 |
Формат | |
Довжина | 27 см |
Ширина | 18 см |
- Ціна: 2 142 ₴