Menu Design in America, 1850–1985. Steven Heller, John Mariani

2 900 ₴
2 465 ₴
- В наявності
- +380 (50) 909-48-69Viber, WhatsApp, Telegram
- +380 (63) 636-75-21
- +380 (67) 162-26-55
Поки ресторани не стали звичайним явищем наприкінці 1800-х років, друковані меню були рідкісним товаром, призначеним для особливих випадків. Зі збільшенням кількості ресторанів меню стало не просто кулінарним списком. Дизайн меню став невід’ємною частиною харчування поза домом, і таким чином меню стало маркетинговим інструментом і улюбленим сувеніром на пам’ять. «Дизайн меню» — це омнібус, що демонструє найкращі приклади цього графічного мистецтва. З майже 800 прикладами, проілюстрованими яскравими кольорами, цей розкішний том не тільки демонструє цю надзвичайну колекцію паперу, але й служить історією ресторанів і закладів харчування в Америці.
На додаток до обкладинок меню представлено багато інтер’єрів меню, що забезпечує епікурейську екскурсію та дає змогу зазирнути в більш ніж сторічну історію ресторанів поза межами закладу. Вступ до історії дизайну меню від графічного дизайнера Стівена Хеллера та розширені підписи від історика кулінарії Джона Маріані супроводжують меню протягом усієї книги. Різноманітні фотографії ресторанів доповнюють цей збірник, який сподобається кожному, хто любить графічну та гастрономічну історію.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Taschen |
Мова видання | Англійська |
Вид палітурки | Твердий |
Кількість сторінок | 392 |
ISBN | 9783836526623 |
Стан | Новий |
Формат | |
Довжина | 32.6 см |
Ширина | 26.2 см |
- Ціна: 2 465 ₴