Продавець Книжковий магазин "ПАПІРУС" розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
3660 відгуків
Замовлення до 300 грн відпускається зі 100% передоплатою  

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 10:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (50) 909-48-69
+380 (63) 636-75-21
+380 (67) 162-26-55
Книжковий магазин "ПАПІРУС"

French Patisserie: Master Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts. Ecole Ferrandi

-15% French Patisserie: Master Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts. Ecole Ferrandi
  • French Patisserie: Master Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts. Ecole Ferrandi, фото 3
  • French Patisserie: Master Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts. Ecole Ferrandi, фото 4
  • French Patisserie: Master Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts. Ecole Ferrandi, фото 5

2 755 ₴

2 341,75 ₴

  • В наявності
+380509094869
  • +380 (50) 909-48-69
    Viber, WhatsApp, Telegram
  • +380 (63) 636-75-21
  • +380 (67) 162-26-55
French Patisserie: Master Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts. Ecole Ferrandi
French Patisserie: Master Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts. Ecole Ferrandi
2 755 ₴2 341,75 ₴
В наявності
+380509094869
  • +380 (50) 909-48-69
    Viber, WhatsApp, Telegram
  • +380 (63) 636-75-21
  • +380 (67) 162-26-55
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Ферранді, Французька школа кулінарного мистецтва в Парижі, яку газета Le Monde назвала "Гарвардом гастрономії", є найкращим центром приготування кондитерських виробів. Від пластівців до тонких, як папір, мільфей, від наповненого каштановим кремом "Парі-Брест" до святкових полін, ця всеосяжна книга веде починаючих кондитерів через кожен крок - від базових прийомів до десертів рівня Мішлена. Ця книга містить поради щодо того, як облаштувати вашу кухню, а також основні тіста, начинки та прикраси. Книга охоплює все: від швидких десертів до святкових страв, від морозива та сорбетів до шоколаду.

Ferrandi, всесвітньо відома професійна кулінарна школа, пропонує інтенсивний курс французького кондитерського мистецтва. Ця повністю ілюстрована кулінарна книга, написана шкільною командою досвідчених викладачів майстрів-кондитерів і адаптована для домашнього шеф-кухаря, містить усі фундаментальні прийоми та рецепти, які утворюють цеглинки славетної французької десертної традиції, пояснені крок за кроком у тексті та зображеннях. Практична інформація представлена в таблицях, діаграмах і бічних панелях для зручного використання. Прості у виконанні рецепти оцінюються за рівнем складності, що дозволяє читачам з часом розвивати свої навички.

Незалежно від того, чи є ви домашнім кухарем-аматором чи досвідченим кондитером, у цій кондитерській Біблії є все, що вам потрібно, щоб освоїти приготування французьких кондитерських виробів.

Основні атрибути
Мова виданняАнглійська
СтанНовий
Рік видання2022
Кількість сторінок160
ISBN9782080203182
Вид палітуркиТвердий
Користувацькі характеристики
Довжина30.1
Ширина25.7
  • Ціна: 2 341,75 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner